Sorry, no posts matched your criteria.

Talán még sincs annyira odáig érted

Megszoktuk nőként, hogy mondunk egy fél mondatot, és majd kitalálja a világ, hogy mire gondolunk.

Nekünk egyértelmű, hogy mi jár a fejünkben, azonban másoknak nem feltétlenül. Nyilván tudod, mire gondol a legjobb barátod akár egy pillantásodból is, ám ugyanezt nem mindenkitől várhatjuk el. Nem mindenki gondolatolvasó. A srácok, akármilyen nehéz elfogadnunk, egyszerűek, mint egy pont. Amit mondanak, azt az esetek 99%-ában úgy gondolják. A barátaim nagy része fiú, tőlük tudom ezeket. Ők nem fognak rébuszokban beszélni, többértelmű dolgokat mondani nekünk. Amit mondanak, azt úgy is gondolják. Érdekes, ugye?
A fiúk nem fognak rejtett tartalmakat helyezni a mondandójuk mögé. Amikor úgy érzed, hogy talán tetszel a srácnak, de el kell gondolkodnod a viselkedéséből, mit is jelenthet, akkor van egy rossz hírem: nem tetszel neki. Sajnálom.

Egy srác, ha akar tőled valamit, akkor minden szálat megmozgat azért, hogy az övé legyél.

Nem célozgat, nem küld bújtatott üzeneteket, hanem cselekszik. Ha tényleg meg akar szerezni, azt tudni fogod. Ha nem… akkor nem. Vagy egyértelműen elmondja, hogy nem vagy az esete, vagy nem tudsz rajta kiigazodni. Rengeteg kutatómunkám volt abban, hogy megértsem a férfiakat… Könyvek, újságok, cikkek, barátok: onnan tájékozódtam, ahonnan csak tudtam. Ha a srác aki tetszett, rám nézett, már mentem is guglizni: „Ha kissé hunyorított szemmel néz rám, közben a feje 32 fokban áll a nyakával, a háta mögül pedig a naplemenete látszódik, és a csillagoknak ilyen, meg olyan az együtt állása, akkor az mit jelent?” Semmit.

Ha ez a srác azt akarta volna, hogy én legyek a barátnője, akkor valószínűleg ellopta volna nekem a naplementét.

De nem. Egyszerűen -ma már tudom-, nem kellettem neki. Legalább is hosszútávra nem, maximum egy kisebb kaland lehettem. A férfiak agya legtöbbször csak a feketét és fehéret ismeri. Náluk nincsen szürke. Nincsenek rejtett üzenetek, mint nálunk. Ők egyszerűen csak vannak, ahogy vannak és mondják, amit gondolnak. Ezt nekünk akármilyen nehéz elfogadni, feldolgozni, akkor is muszáj, ha meg akarjuk őket érteni. Lehet, hogy kellesz a srácnak, de nem komolyabban. Lehet, hogy éppen nincs jobb, veled meg könnyen ágyba tud bújni, hiszen könnyen adtad magad. Ő nincs beléd zúgva, te pedig bele igen, és ő ezt nagyon jól tudja. Hülye lenne nem kihasználni a helyzetet. Lehet, hogy több alkalommal együtt lesztek, de csak addig, amíg nem jön valaki nálad jobb. Nem fog bemutatni a barátainak, családjának, nem fog veled nyilvánosan megjelenni, nem kapsz tőle ajándékokat. Mindig csak nála vagytok, és gyűritek az ágyneműt. Nyilván, hisz ez így kényelmes neki. Készülj fel azért, hogy ez nem tart örökké, és nem lovalhatod bele magad a dologba. Nagyot fogsz koppanni, ha mégis meghteszed. Ezentúl ne magyarázz olyan dolgokat a srácok mögé, amik nincsenek ott. Tényleg úgy kezeld őket, mint a világ legegyszerűbb teremtményeit. Azt mondják, amit gondolnak – ezt tudatosítsd magadban. Ha nem mondanak semmit, akkor ott tényleg nincsen semmi, semmilyen mögöttes tartalom. Ha van valami, akkor azt garantáltan tudni fogod. Légy szemfüles és igyekezz megérteni az egyszerűséget.