Sorry, no posts matched your criteria.

Hogyan szerezd vissza az exed

Szakítottál vele, de már megbántad? Esetleg ő vetett véget a kapcsolatnak, ám tudod, hogy még mindig szeret? Bármi legyen az ok; embered visszaszerezhető.

…egyet azonban fontos leszögeznem az elején: ha csupán azért akarod őt újból az életedbe, hogy csak úgy legyen valakid, vagy mert eluralkodott rajtad a megszokás, akkor ne olvass tovább. Ha pontosan jól tudod, hogy ő nem volt neked való, kihasznált, megcsalt, bántott, ő volt a főgonosz életed filmjében, de te magányos vagy és „áh, úgysem találok nála jobbat” elven gondolkodsz, NE OLVASS TOVÁBB! Ha úgy gondolod, hogy őszintén hiányzik, szereted, ő a mindened és igazából butaság volt a szakításotok, akkor a következő írás neked szól.   Tegyük fel éppen egy olyan étterembe készülsz bemenni, ahol az első évfordulótokat ünnepeltétek. Vedd elő a telefonodat és hívd fel. Szia! Bocsi, ha rosszkor zavarlak, ígérem, csak egy perc lesz. Képzeld, éppen itt vagyok a „XY” étteremben  a barátaimmal. Emlékszel, milyen jó hamburgert ettünk itt az évfordulónkon? Aztán elmondod neki, milyen jó érzéssel töltött el a közös időtöltésetek gondolata, hogy mekkora mosolyt csalt az arcodra, amikor kettőtökre gondoltál. Az „embered” itt meglepődik, hisz mit gondol egy srác, amikor az exe neve felvillan a képernyőn? Jaj, biztos azért hív, hogy hisztizzen valamin. Ezzel szemben te? Nagyon pozitívan, őszintén és kedvesen szóltál hozzá. Csupán azért hívtad fel, hogy megoszd vele, milyen jó volt annak idején együtt „XY”étteremben. Itt felcsillan a szeme, hidd el.

Ezután is tartsd a szintet: legyél vele kedves, add tudtára, hogy:

Remélem, minden rendben van veled és az életed a lehető legjobban alakul. Nagyon örülnék, ha valamikor, amikor ráérsz, bővebben mesélnél arról, hogy mi újság. Nem kell száz meg egy kérdéssel bombáznod. Egyszerűen csak légy pozitív és nyugodt, add tudtára, hogy érdeklődsz felőle. Lehet nehéz zavartalannak lenned, hiszen minden bátorságodat össze kell szedned ahhoz, hogy elengedd ezt a telefonhívást. Te viszont nagyon király vagy, hiszen meg tudod csinálni! Mindenképpen jó dolgokat társíts magadhoz, amikor vele beszélsz. Amikor találkoztok, tartsd ugyanazt a pozitív szintet, amit a telefonhíváskor. Bízz abban, hogy hívni fog, vagy ha úgy gondolod, te magad hívd fel még egyszer valami hasonló ürüggyel. Ültesd el a gondolatot a fejében, hogy te egy főnyeremény vagy. A kitartó munka meghozza a gyümölcsét. A legjobbakat kívánom neked, nektek. Ha őszintén akarjátok egymást, akkor mindenképpen sikerülni fog. Ne add fel! Még több párkapcsolati téma itt.
Photo by Tamara Bellis on Unsplash
Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=quJEKIVHUfk