Sorry, no posts matched your criteria.

Egy nap valakit boldoggá teszel

Egy nap te leszel az a valaki, kinek köszönhetően valaki más újból bízni tud.

Te leszel az, aki miatt újból bízni tud magában, a világban. Hitet adsz neki abban, hogy igenis létezik az igaz szerelem. Helyre fogod állítani az önbecsülését, s eltörlöd azt a sok rosszat, amit az előző kapcsolataitól kapott. Éreztetni fogod vele, hogy érdemes érte küzdeni, hiszen ő egy csodás ember.

Te leszel az, akit világ életében keresett, akiről csupán álmodni mert.

Te leszel neki maga a tökély. Mindent meg fog tenni azért, hogy mellette maradj, te pedig, hogy mellette. Te fogod meggyógyítani sajgó szívét. Miattad fog újból mosolyogni, s megtapasztalja, milyen az, amikor valaki feltételek nélkül szereti. Meg fogod szabadítani a fájdalmától. Szeretetednek köszönhetően a keserű múltja a semmibe vész. Végre megtapasztalja, milyen az, ha valaki nem hagyja faképnél, aki nem menekül, ha igaz szerelmet talál. Te leszel az ok, amiért már nem fél többé az elkötelezettségtől. Te leszel neki a kivétel. Tiétek lesz a legszebb tündérmese.

Minden oly könnyű lesz vele, akárcsak a filmekben.

Egy nap te leszel a legjobb dolog, ami történhetett vele. Mindennap hálát mond majd az égnek, amiért megkapott téged. Becsülni fog minden percet, amit veled tölthet. Szinte el sem fogja hinni, hogy mivel érdemelt ki téged. Egy nap végre megérted, miért csalódtál annyit a szerelemben, miért nem működött senkivel. Egy nap megtalálod azt a személyt, akivel leélheted az életedet. Hidd el, megkapod a „happy endet”, csak légy türelmes. Még több motivációs cikkért kattint ide.