Sorry, no posts matched your criteria.

12 legjobb hely az otthoni szexre

1. A konyhapulton:

Akár azon csinálod, akár a barátod feltesz és „megkóstol”, próbáld ki! Ha szeretnéd, fordulj meg és hagy, hogy a hajadba kapaszkodva hátulról szeretgessen meg.

2. Az ablakhoz támaszkodva:

Húzd be a függönyöket és dőlj az ablaknak. Valószínűleg nem fog meglátni senki, azonban a tiltott hely adrenalint ad mindkettőtöknek, így sokkal izgalmasabb lesz az együttlét.

 

3. A zuhany alatt:

Samponozzátok, szappanozzátok egymást, aztán engedd, hogy szépen beléd hatoljon. Itt azért légy óvatos, nehogy elcsússzatok.

 

4. A tükör előtt:

Itt ne csak az ő tökéletes testében gyönyörködj, hanem a sajátodban is. A tükörnek köszönhetően egy teljesen új perspektívában fogod magad látni. Sőt, őt is.

 

5. A kanapén:

Remek hely arra, hogy te legyél felül és lovagolhass rajta. Erősen össze tudtok bújni és a meghitt közelségtől még izgalmasabb lesz a szex.

 

6. A nappali padlóján:

Valószínűleg nem ez lesz a legkényelmesebb helyszín. Lehet nyomja a hátad a burkolat, lehet a térdedet felsérti a szőnyeg – de hidd el, megéri! Egyébként bármelyik másik szobát kipróbálhatjátok, pont ilyen izgalmas lesz.

 

7. A motorháztetőn:

Ha már a hátsó vagy anyósülést próbáltad, akkor ezt se szalasztd el. Parkoljatok be a garázsba, így nem fog meglátni senki.

 

8. A falnak támaszkodva:

Pofon egyszerű – hagyd, hogy hátulról megküldjön, miközben te két tenyereddel támaszkodsz a falnak.

 

9. A szekrényben:

Itt az idő egy kis szerepjátékhoz. Tegyetek úgy, mintha egy házibuliban készülnétek egy gyors menetre. Akár azt is elképzelheted, hogy ő egy vadidegen és nem a barátod. Ez is hatalmas adrenalin löket.

 

10. A kertben:

Hinta? Hintaágy? Vagy csak simán egy pléd, amit leterítesz a füvön? Valamelyik akad otthon, ugye? Keress valami izgalmas, új helyet a kerben.

 

11. A lépcsőn:

Feltételezhető, hogy a barátod magasabb nálad. Nos, ez a lépcsőn nem probléma. Itt mindenképpen megtaláljátok a tökéletes pozíciót, ami igazán kellemes együttlétet ad nektek.

 

12. A tetőn:

Ha bérházban laksz, akkor nyert ügyed van! Biztos meg tudod oldani, hogy felmenjetek a tetőre. Mi sem romantikusabb, mint a város fényei, ugye? Persze várjátok meg, míg besötétedik. Még a végén meglát egy arra repülő madárcsalád.

 

Ha további ötletekre lenne szükséged keresd fel az napiszex.net oldalát, ahol nagy sok ingyepornot találsz magyar nyelven is.