Sorry, no posts matched your criteria.
vagykelto noknek noi vagyfokozo dendi hu

Vágykeltő nőknek! Hogyan élénkíthetem fel a szexuális vágyam?

Egyre többen beszélnek a női vágyról és a szexualitásról, amihez ma már ugyanannyi joga van egy nőnek, mint egy férfinak. Azokról viszont keveset hallani, akik hiába a szabadság és a szerelem, mégsem kívánják a szexet tőlük független okokból.
Természetesen legtöbb esetben az elhidegülés az oka, az unalmas vontatott szexuális élmények „csak legyen már vége és hagy aludjak”
érzést biztosan sokatok ismeri már.  De nem untatlak vele benneteket, hogy mindent felsoroljak, kezdve onnan, hogy akár már fiatal korban sem úgy viszonyult a szexhez, rossz élmények fűzik hozzá, a párja csak magára gondol vagy esetleg egészségügyi okok stb… 
 
Számos olyan dolog van már aki segíthet a nőknek ezt a falat lerombolni. Igen a 30 feletti hölgyeknek is kijár a vágyfokozás!
Ha már voltál orvosi kivizsgáláson és nem hormonális vagy egyéb egészségügyi problémáknak tudható be akkor számos megoldás segíthet neked ebben. 
 

Létezik vágykeltő nőknek? Persze, hogy létezik, de ez a téma még mindig tabu picit.

Sokféle növényről tudni, amit már az ősidőkben is vágyfokozó hatású növényeknek tekintettek. A ginzengből főzött tea, a zsázsacsíra, a méhpempő vagy a peruiaknál régóta ismert macagumó kifejezetten libidófokozó hatásúnak van kikiáltva mint ez a vágykeltő nőknek fejlesztveEzek általában mellékhatások nélkül, természetes módon emelik a szexuális vágyat.
Egy jól működő párkapcsolatban a nemi vágy visszahozható, de ehhez nem erőltetni kell a szexet, hanem az intimitás felé elvinni. Akár egy meggyújtott gyertya a földön ülve, közbe előkerülhet egy masszázsolaj is, hogy kellően lágy és intim pillanat legyen (felvehetitek azt a ruhát amibe a legjobban tetszettek a párotoknak)  és egyáltalán nem ciki ha női vágyfokozó cseppeket is alkalmazol ami is segíthet neked ellazulni.
Ha már pasik számára létezik potencianövelő szintén az ősidők óta nem hinném, hogy szégyelni kellene ilyesmit! Sőt akár megoszthatjátok a tapasztalataitokat bizonyos készítményekről így megtalálva a tökéletes kombinációt pl hatóanyagokat tekintve. Nem szabad elfelejteni mindenki számára más a legütősebb és semmi sem hat egyformán mindenkire!
Vágykeltő és egyéb erotikus kiegészítőkért keressétek a dendi webáruházat.