Sorry, no posts matched your criteria.
Milyen pornót nézünk mi magyarok

Milyen pornót nézünk mi magyarok

Kíváncsiak voltunk mi magyarok milyen szexfilmeket nézün az interneten.

Segítségre hívtuk Magyarország egyik legnagyobb szexportálját a napiszex online videós platformot. Az oldalt 2019-ben indították, de a magas minőségnek és a felhasználóbarát felületnek köszönhetően hamar a magyar online videós oldalak élmezőnyében találták magukat. Őket kérdeztük melyik a legnépszerűbb pornófilmek illetve kategóriák a neten. Nézzük először a kategóriákat. Állítottunk egy sorrendet és a látogatottsági adatokra hivatkozva megmutatjuk a legnépszerűbbeket.

5. Milfpornó

Ez a kategória végzett az ötödik helyen, ha lenne olyan ember aki nem tudná mit jelent a milf akkor ez egy angol rövidítés ami így hangzik mother i’d like to fuck magyar fordításban úgy hangozhat, hogy olyan nő aki már anyuka dögös és kívánatos. Ebben a kategóriában jellemzően 30-40 éves dögös szexi anyukák vannak akiket minden helyzetben megtalálunk. Fiatalabb srácokkal, férjükkel. a szomszéddal, itt bármi megtörhet. A jellemzően szánalmas villanyszerelős történeten a pizzafutárig minden.

4. orális szexvideók

Ez az a kategória amit nem hiszem túl kell magyarázni bárkinek itt a lányok jellemzően a szájukkal elégítik ki férfi partnerüket. Jellemzően egy partneres videók, de vannak “tehetséges” lányok akik elbírnak egyszerre több férfi társukkal is 🙂

3. Érett nők

Sok oldalon találhatják úgy, hogy mature gyakorlatilag a mature az érettet jelent. Itt jellemzően 50 év fölötti hölgyeket találunk. Rendkívül sok ebben a kategóriában is az amatőr idősebb pár házi videója. Hát igen van az a  kor amikor már fel kell dobni az együttlétet valamivel. De ebben a kategóriában a legnépszerűbb az amikor egy szexi vonzó 50-es hölgy elkap egy nála jóval fiatalabb srácot. Nagy valószínűséggel sok fiatal vágya egy idősebb nő ágyba vitele.

2. családi szexvideók

Ez mostanában egy nagyon feljövőben lévő kategória. Itt nem is igazán tudnám behatárolni a videók milyenségét. talán a legegyszerűbb azt mondani itt olyan videók vannak ahol az illetők valamilyen családi kapcsolatban állnak egymással. Persze itt sem ahogy a többi kategóriánál ne gondoljuk, hogy a szereplők valóban családtagok, hiszen ezeket a szituációkat itt is színészek játszák el. A legnépszerűbb amikor az anya a fiával közösül, vagy a mostohaanya a fiával. De előfordul, hogy testvérek kívánják meg egymást, vagy lány az apját, de ahogy írtam itt tényleg bármi megtörténhet.

1. Magyar szexvideók

Toronymagasan a legtöbben a magyar poróra vágyunk, hiszen ezt nézzük a legtöbben. Hát igen kis hazánkban még mindig a magyar videók iránt van a legnagyobb érdeklődés. Magyar szinkronos filmekre vagy olyanokra amiben a szereplő magyar. Az, hogy egy film mikor készült talán annyira nem is fontos, mert a nézettségi adatokból kiderül, hogy a régi filmekre igazán még mindig van érdeklődés. Bár ez gondolom, korosztály függő is. Egy következő cikkben kivizsgáljuk kik és milyen idősek néznek ilyen filmeket. Addig is ha igényes szexvideókra vágytok irány a napi szex oldala.