Sorry, no posts matched your criteria.

Új forradalmi Cannabis-os síkosító! Hol tart ma az orvosi marihuána legalizáció?

A Cannabis Lubricant síkósító a legideálisabb síkosító mindazok számára, akik esküsznek a kendernövény tápláló és jótékony hatásaiban.

Ez az intim síkosító új élményt nyújthat számodra, hogy partnereddel feldobjátok a szexuális együttléteket. Cannabis Sativa növényből származó kendermagolajat tartalmaz, amely alapvető zsírsavakban gazdag és természetes hidratáló. Latex óvszerekkel kombinálva is használható. Ajándékozd meg vele partnered vagy ha épp megszeretnéd lepni egy közeli ismerősöd akkor ne keress tovább, szuper kis meglepetés lesz garantáltan. 

Mi is az Cannabis Sativa növény ?

A Cannabis Sativa egy viszonylag nagy növény, amely 1,5 métertől 5,5 méter magasra is megnőhet, Ázsiából, Amerikából és Afrikából származtatható, földrajzi helytől függően megjelenése különféle lehet, de fő tulajdonságai állandóak.
A kannabisz igen sokféle betegség esetén használatos számos kultúrában így pl. a fájdalomcsillapításban vagy a gyulladásgátlásban, a szklerózis multiplexben és a neurodegeneratív betegségekben.
A Cannabis Sativa nagyjából 400-féle különböző hatóanyagot tartalmaz, ezek közül mintegy 100 kannabinoidot, valamint különböző terpéneket és flavonoidokat tartalmaz. A kannabinoid receptorok a G-proteinkapcsolt receptorok családjába tartoznak amiből a legtöbb van az emberi agyban, azonban CB1 testszerte szinte mindenhol található, pl. az immunrendszernek is fontos alkotóeleme.

Hol tart ma a legalizáció?

Európa a következő öt évben, jogilag legális kannabisz világ piacává válik.  A legutóbbi Davosban közzétett jelentés azt jósolja, hogy az európai törvényes kannabisz piac értéke 2023-ra 123 000 millió euró lesz.A kannabiszról szóló európai jelentés szerint „Az európai kannabiszipar az elmúlt tizenkét hónapban jelentősen többet ért el, mint az elmúlt hat évben. Hat új ország legalizálta a marihuánát orvosi célokra, és több mint 500 millió eurót fektettek be az európai orvosi marihuána-iparba. Ez a negyedik kiadása a Prohibition Partners kutatócsoportjának, amely az európai kannabiszipar jogalkotási fejleményeire és főbb trendjeire specializálódott.Az európai legális marihuána piac nagy ütemben növekszik.  A fő változás a kannabisz gyógyászati célú ellátására összpontosít. Az európai betegek, a politikai döntéshozók, a befektetők, a vállalkozók, a tudósok és az orvosi kutatók részesülhetnek a folyamatban lévő változásokból.A három legnagyobb európai orvosi piac ma Olaszország, Hollandia és Németország, összesen 130 000 beteget kezelnek kannabisznal. A jelentés szerint 2019-ben ez a szám 225 ezerre nő, és 2028-ra az európai piac 58 000 millió eurót fog generálni.

A marihuána rekreációs célú legalizálása után várhatóan ez a szám legalább kétszer ekkora lesz. 

Eddig Luxemburg ígéretet tett arra, hogy az első európai állam lesz, a marihuána rekreációs célú legalizálásának bevezetésében még 2023 előtt.2019-ben jelentős növekedés várható a német és az olasz piacokon, amelyek jelenleg a holland piac mögött vannak. A jelentés előrejelzése szerint 2020-ig mindkét ország felülmúlja azt. Németország, Olaszország és Hollandia pályázatokat dolgoz ki a termesztési engedélyek megszerzésére, megpróbálva építeni egy olyan nemzeti iparágat, amely megfelel a helyi keresletnek, nem pedig Kanadára támaszkodik. Dél-európai országok, mint például Macedónia, nemzeti gazdálkodási programok kidolgozását kezdeményezik, hogy olcsó termékeket kínáljanak az EU-n belüli kereskedelmi hálózatokon keresztül. Éghajlata ideális a kannabisz szabadban történő termesztéséhez. Összesen 14 európai ország van, ahol a kannabisz valamilyen formában törvényes, ez az Európai Unió 28 országának a fele.

Az orvosi marihuána ezekben az uniós országokban elérhető:

Finnország, Lengyelország, Dánia, Csehország, Németország, Anglia, Svájc, Olaszország, Horvátország, Portugália, Görögország, Cyprus, Málta

A terméket a dendi.hu webáruházban tudod megvásárolni. Vagy kattints a linkre:Cannabis Sativa Lubricant – Síkosító gél