Sorry, no posts matched your criteria.

Miért keressük a szexet

A legnépszerűbb válaszok: „Mert jó”, vagy „Mert gyereket akarok”, esetleg „Mert szeretem a barátomat/barátnőmet” stb.

Legtöbbször nem merjük bevallani az igazi indokot: keressük valaki közelségét, hozzá akarunk valakihez bújni, jó a tudat, hogy egyáltalán valaki mellettünk van.

Az a baj manapság, hogy inkább csak szexelünk és nem szeretkezünk.

Ritkán van meg az az érzés, hogy a partneremmel eggyé olvad testünk, szinte tapintani tudjuk a másik gondolatait, érzéseit. Megszűnik a világ, csak mi ketten létezünk. Teljesen egyek leszünk egy időre.

Ezt – bocsánat a kifejezésért – egy sima kefélés nem adja meg. Abban nem jön elő az intimitás, az, hogy érezzem a másikat. Ott csak van egy menet és csókolom. Nincsen vagy alig van benne érzés. Nincs meg benne az „eggyé olvadok a másikkal” élmény.

Ehhez nem feltétlen kell kitanulnod a Kama Sutra művészetét, nem kell elsajátítanod megannyi új pózt, belemenned a tantra/mantra/yantra rejtelmeibe. Nem kell tudatmódosító szereket magadhoz venned.

Pusztán rá kell jönnöd arra, hogy mire vágysz, mit akarsz. Ismerd meg a tested kéréseid. Mik azok, amik lángra lobbantják a benned égő tüzet? Gondolj bele abba, hogy valószínűleg létrejött benned valami feszültség, ami miatt nem tudod rendesen elengedni magad szex közben.

 

Mi ez? Mi az, ami hiányzik? Miért olyan nehéz ez?

 

Az a baj, hogy ezzel kapcsolatban nincsen mindenkire ható gyógyír. Mindannyian mások vagyunk. Csak magadon tudsz segíteni. Amint rájössz a probléma okára, már tudod, min kell dolgoznod.

Amin hozzáfogsz a múlt elengedéséhez, az önkorlátozó hiedelmeid megszüntetéséhez, egyre könnyebb lesz szert tenned szeretkezésre, nem csupán gyors együttlétek lesznek az életedben.

Egyszer találsz valakit, aki nem csak a testedet elégíti ki, hanem a szívedet is. Egy olyasvalaki, akivel szeretkezni tudsz.

Akkor fogod elérni a lelki beteljesülést.

 

Ingyenszex videókat találsz magyar nyelven ezenen az oldalon: https://napisex.net

forrás:Wikipedia