Sorry, no posts matched your criteria.

A második esély

Egyszer már megpróbáltátok, valamit elrontottál, így a csaj kihajított. Sok sok telefonhívás, üzenet, és könyörgés után azonban megtört a jég és kapsz tőle még egy esélyt. Úgy tekints erre, mint egy hatalmas kincsre, mert harmadik alkalom bizony nem lesz. Kaptál egy másodikat, ami az utolsó is. Más talán elküldött volna a francba, de ez a lány szeret téged annyira, hogy fejet hajt baklövésed felett és képes érted új lapot nyitni.

Nem az ő hibája lesz, ha megint elbaltázod a kapcsolatotokat, szóval NE tedd. Látod, milyen értékes egy szerzet, és jól tudod, hogy ő volt a legjobb dolog, ami az életedben történt.

Ne hidd, hogy elfelejtette, ami volt köztetek. Igaz, hogy a hatalmas szíve megbocsátott neked, azonban mindig ott lesz benne a tüske. Ha mindig nem is, de jó sokáig – csak addig, amíg vissza nem nyered a bizalmát.

Tisztában van azzal, hogy mit érdemel és hogy annak idején nem értékelted eléggé. Mi több, a felét nem kapta vissza annak a kedvességnek, amit neked adott. Tudja nagyon jól. Ennek ellenére annyira megbocsátó a szíve, hogy képes felülemelkedni azon, amit tettél. Az a mázlid, hogy nem az eszével szeret.

Nem azért választ (újból) téged, mert kicsi az önbecsülése, önbizalma, vagy mert alacsonyak az elvárásai. Azért kapsz egy második esélyt, mert szeret téged. Reméli, hogy ha most összejöttök, az egy életre szól és nem fogod megint elrontani a dolgot.

Ne hidd, hogy ezúttal majd eltűri, hogy elfuserálj mindent, ahogy ezelőtt tetted. Ezúttal nem lesz elég neki, hogy csak szeresd. Mostantól legalább háromszor annyira kell szeretned és úgy kell kezelned, mintha ő lenne a királynő. Kapsz egy esélyt, hogy változtass a hozzáállásodon – add meg neki azt a tiszteletet, amit már ezelőtt is megérdemelt volna, de te annyira balfék voltál, hogy tetted.

Tudja, hogy nem vagy tökéletes, hogy fogsz hibázni. Tudja magáról is ugyanezeket. Tudja, hogy képes vagy változni.

…és ezt el kell fogadnod; ha meg akarod tartani, akkor változz. Nyilván maradj ugyanaz az ember, akibe egykoron beleszeretett, de csiszolj a hozzáállásodon. Ahogy mondtam: ő a királynő. A TE királynőd. Tedd boldoggá, különben lelép és nem látod többé.

Ne bántsd többé, hiszen jól tudod, hogy nem érdemli meg. Ő is tudja, te is tudod. Ha te nem fogod értékelni, majd fogja más, és akkor már tényleg nincs visszaút. Kaptál egy második esélyt, élj vele szíveddel, lelkeddel.

Csókold, szeresd minden pillanatban, mintha nem létezne a holnap. Légy mellette jóban, rosszban, támogasd álmai elérésében. Mutasd meg neki a legjobb énedet, a legjobb oldaladat, azt a férfit, aki mellett biztonságban van.

Tarts ki a királynőd mellett.