Sorry, no posts matched your criteria.

Miért nem tudod magadról levakarni a „kemény” csajokat?

Nem feltétlen kell párkapcsolatban lennetek. Elég, ha csak egy picit flörtöltél vele. Ennyi pont elég volt. Az, hogy egyáltalán figyelmet kapott tőled, bőven elég volt.

Abban a pillanatban, amikor rámosolyogtál, máris megkaptad. Minden eldőlt. Fantáziálni kezdett arról, hogy milyen lenne, ha te lennél a pasija. Félre ne érts, ez nem azért van, mert nulla a személyisége. Nem azért esett le a bugyija, mert annyira szépek a szemeid, vagy hogy oly gyönyörű a mosolyod. Azért esett le, mert ha csak egy pillanatra is, végre azt érezte, hogy ő valakinek felkeltette az érdeklődését. Eddig azt érezte, hogy ő egy büdös nagy senki. Ragaszkodni kezdett hozzád, mert meglátott benned valamit. Egy apró reménysugarat. Annak ellenére, hogy már jópáran összetörték a szívét, mégsem adta fel a reményt. Utálja az embereket, mert azt gondolja, hogy mindenki egyforma és minden ember csak rosszat akar neki. Ennek ellenére egy aprócska része mégis reméli, hogy akad néhány kivétel. Reméli, hogy egyszer majd jön valaki, aki elsöpri a múlt szemetét. És reméli, hogy talán te vagy az. Reméli, hogy nem csak azért írsz neki “jó reggelt üzit”, mert meg akarod fektetni. Reméli, hogy ha az elején csak ágyastársak vagytok, akkor az majd átvált valami komolyabbá. Reméli, hogy te majd valami olyat mutatsz neki, mint még más soha – az igaz szerelmet. Mielőtt megijednél, ne tedd! Ő ilyen, nagyon könnyen szerelmes lesz. Kitartó és küzd az igaz szerelemért. Tudja, s talán te is tudod, hogy ebből hosszútávon nem lesz semmi, mégsem adja fel. Pont ezért ilyen kemény, mert képes sok pofára esés után felállni, menni tovább és bízni az emberekben. Ne ijedj meg attól, hogy úgy tapad rád, mint a légy a légypapírra. Nem akar ő tapadni. Nem akar beléd zúgni egyetlen pillantásodtól, mosolyodtól, nem akarja másodpercek alatt elnevezni a gyerekeiteket, nem akar az esküvői csokron agyalni.

Nem akarja, ám mégis így történt. Ő ilyen. Fogadd el. Pont.

Adtál neki egy kis figyelmet, és most tapad rá. Imádja az érintésedet, ahogy beletúrsz a hajába, ahogy végig simítod a hátát, ahogy megfogod a kezét vagy ahogy csókot lehelsz a homlokára. Vágyik a közelségedre, a társaságodra. Boldog, hogy újból érezhet. Annyira szeretetéhes, hogy a legtöbb srácban a jót látja; minden egyes szemezés, mosoly a világot jelenti neki. Könnyen el lehet csavarni a kemény csajok fejét, hisz hagyják magukat. És miért? Mert érzik és tudják, hogy egy szép napon jönni fog a herceg fehér lovon, aki miatt érdemes volt várni. A herceg, aki SOHA nem okoz csalódást.