Sorry, no posts matched your criteria.

Honnan tudod, hogy egy mély érzésű ember vagy

1. Nem rejted véka alá az érzéseidet

Ami a szíveden, az a szádon; sosem félsz kimondani, amit gondolsz, akármiről is legyen szó. Ha jó dolog, szereted, ha mások veled örülnek, ha pedig rossz, akkor bátran elsírod bánatod. Az emberek gyakorta megjegyzik, hogy túl nagy a szád, ám téged ez egyáltalán nem érdekel, akkor is mondod, amit gondolsz. Úgy érzed, megtiszteled a környezetedet azzal, hogy betekintést nyernek a lelked rejtett zugaiba.  

2. Törékeny a szíved

Kevés embert engedsz magadhoz közel, nehezen tudsz bízni. Van néhány barátod, akik mindent tudnak rólad; ők az általad kiválasztott emberek, akikért tűzbe tennéd a kezed. De csak értük. Másoknak nem fecseged csak úgy el a féltett titkaidat, mert azt gondolod, hogy összetörik szívedet.  

3. Az élményekre vágysz, nem pedig az anyagiakra

Többe értékelsz egy sétát a parkban a legjobb barátnőddel, mint egy drága laptopot. Úgy gondolod, hogy az emlékek teszik színessé a világot, nem pedig a százezrekbe kerülő tárgyak. Nem az emberek pénztáráját nézed hanem a személyiségüket.  

4. A személyiségébe vagy szerelmes

A külső számodra csak sokadlagos, hisz a belső az, ami igazán számít.Ha azt látod, hogy egy ember szíve tele van csodával, akkor szívesen keresed a társaságát és újabb és újabb élményekre vágysz vele. Nem esel hanyatt egy szépfiútól/lánytól, csak azért mert szemrevaló. Neked az kell, hogy belül legyen szép. Ha valaki kedves veled és másokkal, őszinte, okos és szenvedélyes, máris levett a lábadról.  

5. Kedves vagy

Imádsz segíteni másokon. Már az boldoggá tesz, ha valakinek mosolyt tudsz csalni az arcára. Pozitív kisugárzásod van, magabiztos vagy, amivel másokat is feltöltesz, így az emberek szeretnek a környezetedben lenni. Szeretsz segíteni másokon, hisz már megtapasztaltad, milyen megjárni a poklok poklát.  

6. Szíveden viseled a világ sorsát

Azt kívánod, bárcsak több hatalmad lenne, hogy tudj segíteni olyanokon, akiknek szükségük van rá. Szeretnéd, ha az éhezők több élelemhez jutnának, nem lennének háborúk, nem lenne állatkínzás, szeretnéd, ha a világ sokkal jobb és boldogabb hely lenne.  

7. Szereted a művészetet

Boldogsággal tölti meg a szívedet a kreativitás. Akár te magad végzel művészi tevékenységet, akár másokat figyelsz érzed, hogy feltöltődsz. Számodra a művészet olyan dolgot fejez ki, amit szavakkal aligha lehet kifejezni.  

8. Ragaszkodsz helyekhez

Szó szerint bele tudsz szeretni helyekbe, építményekbe. Valami olyan élményt adnak, amit más nem tud, ezért igyekszel minél többfelé ellátogatni.

9. Érzékeny vagy

Néha az emberek nem is tudják, mekkora hatással vannak rád a  szavaik és cselekedeteik. Legyen szó akár egy elejtett gonosz mondatról, vagy egy szomorúan végződő szakításról, te nagyon a szívedre tudsz venni mindent.  

10. Képes vagy elmerülni a részletekben

Amikor a nap sugarai megsimogatják a bőröd, amikor egy kisgyerek az anyukájára mosolyog az utcán, amikor egy szerelmes pár a padon felkacag; te mindent észreveszel, amit mások nem feltétlenül. Nagyra értékeled az apró szösszeneteket, amik nap, mint nap körül vesznek. A világ képes mindennap valami újat nyújtani neked, te pedig csodálattal figyeled.