Sorry, no posts matched your criteria.
Milyen az igaz szerelem

Milyen az igaz szerelem

  Hosszú idő után végre egy pár lettetek. Szerelmesek vagytok, de annyira, hogy nem láttok a rózsaszín ködtől. Az a bibi, hogy a köd egy idő után elszáll, s ezután is meg kell tartanotok a másikat. De hogyan? Az a helyzet, hogy sehogy és mindenhogy. Elmondom, miért.
Ha valaki igazán szeret téged, tök mindegy, mit teszel, hogyan, miért, mikor. Ha a szerelem vezérel benneteket, akkor a végsőkig képesek vagytok megtartani egymást.

1.Ha hajnal kettőkor felhívod

– mindegy milyen indokkal –, akkor türelmesen végig hallgat, sőt, pont olyan intenzitással beszélget veled, mintha fényes nappal lenne és nem a legmélyebb álmából keltetted volna. A szerelem nem ismeri az órát, neki mindegy mennyi az idő, állandó.

2.Ha azt mondod neki,

hogy be akarod járni a világot, nem néz sült bolondnak. Ha a szerelem vezérli, akkor ő is összepakol és veled tart.

3. Ha azt mondod neki,

hogy utálod a munkádat és váltani akarsz, támogatni fog. Nem azzal kezdi, hogy: „Kell a pénz, fel ne mondj!” Ha igaz szerelem van a szívében, akkor támogatni fog téged álmaid elérésében.

4. Türelmes veled

mindig, minden helyzetben.

5. Megérti a félelmeidet,

nem nézi le őket. Ő ott van, ha szükséged van egy vállra, amin sírhatsz. Ugyanígy boldog, ha te is, és az örömödben is osztozik. Az igaz szerelem megértő és együttérző.  

Sosem kell könyörögnöd az igaz szerelemnek, hogy maradjon, hisz az ösztönösen maradni akar tűzön, vízen át.

Ha viszont az első kisebb megpróbáltatásnál meginog, elgondolkodik azon, hogy hagyjon-e ott téged, akkor hadd menjen. Lehet, hogy bánatos leszel miatta, de hidd el, jobb, ha az elején rájössz, hogy nem szeretett igazán – nem pedig évekkel később.