Sorry, no posts matched your criteria.
mit-szeretnek-a-nok

Mit szeretnek a nők?

FIGYELEM! Ez az írás a nőkről szól, nem a csajokról. Egy nő és egy csaj között hatalmas a különbség – ezt remélem te is tudod. Rengeteg idő és energia egy párkapcsolat, azonban megéri. Ha te boldoggá tudsz tenni egy nőt, hidd el, hogy ezerszeresen visszakapod tőle.  

Nézzük tehát: mit szeretnek a nők?

 • A figyelmet: Tudom, a férfi agy szeret szelektálni. Ilyenek vagytok, mi viszont nem. Mi MINDENT megjegyzünk. Nem viccelek, MINDENT. Ti nem, ez tiszta sor. Ennek ellenére tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy minél több vele kapcsolatos apróságot a fejedbe véss.
  • Egy nő jobban fog örülni annak, hogy emlékeztél a kedvenc csokijára, amivel ugyebár megleped, mint egy drága gyémántgyűrűnek.
  • Boldogabbá teszi az, hogy a kedvenc filmjével várod otthon egy hosszú nap után, mint egy drága kirándulás. Ez mutatja, hogy figyeltél. A sok-sok apróságból tevődik össze az egész.
  • Mikor hazamész, ne az legyen az első, hogy leülsz nyomkodni a telefonodat. NEM! Beszélgess vele. Kérdezd a napjáról. Figyelj rá. Figyeld, amit mond. Hidd el, meg tudod csinálni, nem olyan nehéz.
  • Igen, tessék tisztában lenni az évfordulók dátumával, és tessék meglepni a hölgyet valamivel. Ha lyukas az agyad és kiesik belőle az infó, akkor írd fel a telefonodba.
 •  A biztonságot: Tudnia kell, hogy te bármi van, megvéded, kiállsz mellette, támogatod jóban-rosszban. Tudni akarja, hogy férfi van mellette és nem egy taknyos, beszari kisfiú. Egy nőnek férfi kell, egy lánynak, pedig fiú. Ugye érzed a különbséget?
 
 • A küzdő, kitartó férfit: Tony Robbins, amerikai life coach mondta: „Legyen mindennap olyan, mint a kapcsolatotok elején és akkor sosem lesz vége.” Emlékszel, milyen lelkes voltál az első hetekben, hónapokban? És emlékszel, ő is milyen kedves és nyugodt volt? Nos, a megoldás; maradj meg azon az érzelmi szinten, ahol kezdtétek az egészet. Nem megkapni nehéz egy nőt, hanem megtartani.
  • Nézzük meg most, mi is áll a „Mi a baj drágám?” „Semmi” beszélgetés hátterében. Itt a nő tudni akarja, hogy valóban megakarsz-e küzdeni azért, hogy megtudd, mi a baj. Tudod, emlékszel, mikor meg akartad szerezni, akkor lehoztad a csillagokat is az égről. Most is tedd azt. Tök mindegy, hogy 7 hónapja vagy 7 éve vagyunk együtt. Küzdj meg érte. Akard tudni azt a „semmit”. Valószínűleg azért kapod ezt a semmit, mert azt adtad neki. Emlékezz, a kapcsolat elején, amikor még lelkes voltál és mindene érdekelt, akkor esze ágában nem volt ilyet mondani. Most meg? Semmi, semmi hátán. Szedd össze magad. Megjegyzem, a semmi eltüntethető egy idő után, ha látja rajtad az igyekezetet.
 
 • Ha a férfi tudja kezelni a hisztit: Hisztizünk. Ez tény. Tanuld meg kezelni. Minden nő más, így neked kell rájönni arra, mivel nyugtathatod meg. Legtöbbször a nyugalmad, megértésed és a magabiztosságod a kulcs.
 
 • Ha igazi nő lehet: Érezze azt, hogy egy istennőként tekintesz rá, hogy ő a világ leggyönyörűbb nője, belőle csak egy van, roppant szexi stb. Ezt bizonyítsd tettekkel és szavakkal. Minden áldott nap. Érezze, hogy hálás vagy, amiért ő a tiéd.
 
 • Az okos, tájékozott férfit: Ne legyél tudálékos. Az idegesítő. Nagyon, nagyon idegesítő. Ha állandóan fitogtatod, hogy okosabb vagy nála, ha hülyének nézed, mert bizonyos dolgokat nem tud, az inkább rombolja az önbizalmát. Viselkedj úgy, hogy felnézzen az intelligenciádra.
 
 • A magabiztosságot: Ez nagyon fontos: a nők nem szeretik az öntelt hólyagokat, szóval az önteltséget ne keverd a magabiztossággal. Csupán csak annyi, hogy sugározd magadból, mennyire oké vagy magaddal.
 
 • Ha a férfi nem tapad, mint a pióca: Mindig veled akar lenni, azonban azt is tudnod kell, mikor elég belőled. Ne csüngj a nyakán, ha úgy érzed, levegőre van szüksége.
 
 • Ha a férfi ki tudja mutatni az érzéseit: Mondd el, hogy érzel akár vele, akár bármi mással kapcsolatosan. Nyílj meg, hidd el, értékelni fogja. Sokatoknak tudom, nehéz, azonban egy megértő nő mellett egy igazi pszichológusra találsz. Lehet a haverjaid kiröhögnek, ha érzelmes pillanatodban vagy, de egy nő soha nem fog.
 
 • Ha tudja a dolgát: Ne kelljen mondania, hogy vidd le a szemetet, vagy hogy verd be azt a szöget a falba. Legalábbis ne 100-szor. Ha egyszer, vagy kétszer elmondta, akkor ne kelljen noszogatnia.
 
 • Ha felnézhet a férfira: Tudni akarja, hogy vannak céljaid, álmaid, tehát önmagad legjobb verziója szeretnél lenni.
 
 • Ha a férfi nem akad fenn az apróságokon: Ne hagyd, hogy a sok apró összekapás megmérgezze a kapcsolatotokat. Ne erre fektesd a hangsúlyt. Azok tényleg csak pillanatnyi bökkenők. Légy azzal tisztában, hogy a kapcsolat legnagyobb százeléka jó, ne ragadj meg a veszekedéseknél.
 
 • Őszinteséget: DE! Ne legyél bunkó. Szépen is elmondhatod, hogy miről mit gondolsz anélkül, hogy megbántanád. Vésd a fejedben, hogy a nők érzékenyek; nem egy haverodhoz beszélsz, hanem a barátnődhöz. 
  Egy szó, mint száz: kezeld úgy a barátnődet, menyasszonyodat, feleségedet, mint a királynőt és soha nem lesz gondod. Minden áldott nap ápold a kapcsolatotokat, amiért cserébe megannyi jót fogsz kapni tőle. Sokszorosan meghálálja az igyekezetedet. Szerelem témában találsz még tartalmat oldalunkon. Photo by A L L E F . V I N I C I U S Δ on Unsplash