Sorry, no posts matched your criteria.
mit-hoz-neked-2019

Horoszkóp – Mit hoz neked 2019?

Kos

Ez számodra az elengedés éve. Hagyd, hogy minden úgy történjen, ahogy történnie kell. Ne erőltess semmit, csupán azt hagyd az életedben, ami jónak és kényelmesnek tűnik. Nézz szembe minden problémáddal és félelmeddel, hisz csak akkor tudsz megszabadulni tőlük, ha eléjük mész. A tavalyi év a szomorúságról szólt, azonban 2019 csupa jót tartogat neked, ha képes vagy feladni mindazt, ami már nem szolgálja a javadat. Higgy a legjobbakban.  

Bika

Kreatív időszak vár rád. Bízz magadban. Ne erőltess semmit, hiszen csak az jön könnyedén, ami a sorsod könyvében íródott. Ami frusztrál és szorongást okoz, engedd el. Az nem neked való. Ne manipuláld se a sorsod, se az embereket körülötted. Légy türelmes és megkapod a várva várt jót.  

Ikrek

Meditálj, amennyit csak tudsz. Ennek hatására végre rendesen önmagadba nézel és nagyobb harmóniába kerülsz a világmindenséggel. Ha utazni akarsz, utazz, ha egy új ötlet megvalósításán gondolkodsz, váltsd valóra. Tedd azt, amit a szíved súg. Tanulj meg még jobban magadra összepontosítani, s gyere rá, mit az, ami neked a legjobb.  

Rák

Az idei éved a karrieredről szól. Erre koncentrálj a lehető legjobban, hiszen olyan dolgok tárulnak eléd, amikre eddig vágytál. Amint sikereket értél el, oszd meg másokkal is a tapasztalataidat, hiszen remekül tudod motiválni a környezetedet.  

Oroszlán

Ez az oroszlán éve. A benned élő oroszlán kitörni készül, így magabiztosságod a csúcsra kerül, használd ki minden apró pillérét. Ideje úgy igazán kibontakoznod. Gondolkodj azonban, mielőtt beszélsz, hiszen szavaid nagy hatással vannak társaidra.  

Szűz

Rengeteg minden vár rád idén, azonban nem fogod bánni. Végre szembe mersz nézni a félelmeiddel és problémáiddal. Mutasd meg, milyen fából faragtak! A tavalyi évben talán úgy érezted, a háttérbe szorultál, ez azonban csak egy teszt volt az égiektől; 2019-ben összeszeded magad, és megismered az erősebb, bátrabb énedet.  

Mérleg

Merd felfedezni a világot. Ha anyagilag megengedheted magadnak, utazz, ha nem, akkor vegyél egy új könyvet. Annyi a lényeg, hogy csinálj új dolgokat, olyanokat, amiket eddig nem. Ennek köszönhetően sokat fogsz fejlődni és nyitottabb leszel a világ felé. Élvezd a belső ragyogásod, hiszen egy csodás ember vagy.  

Skorpió

A legfontosabb feladatod idén, hogy tedd félre az egódat. Ne hallgass rá. Hajlamos vagy a túlzott őszinteségre, így vigyázz, mit mondasz. Könnyen meg tudod sérteni a környezetedet meggondolatlan szavaiddal. Az idei éved a fejlődésről szól, és hogy végre beforrjanak a régi sebeid. Légy tudatosabb, mint eddig voltál, és emberibb társaiddal.  

Nyilas

Idén megtanulod, hogyan boldogulj a problémáiddal külső segítség nélkül. Az elmúlt évek roppant nehezek voltak, ám gondolj arra, hogy sokat tanultál nekik köszönhetően. Ne aggódj, hiszen idén megtapasztalod a nyugalmat, végre fellélegezhetsz. Remek lehetőségek várnak rád.  

Bak

Rengeteg tesztet kaptál a tavalyi évben. Mivel ezekből sokat tanultál, így könnyen fogod tudni kezelni a hasonló szituációkat. Csak erősebb lettél tőlük; erősebb, mint valaha. Ne aggódj, hisz kitartásod meghozza gyümölcsét. Csupa-csupa jót tartogat számodra 2019.  

Vízöntő

Talán el akarsz bújni a világ elől, szíved szerint köddé válnál. Nem bírod a nagy hajtást. A megoldás csupán annyi, hogy ideje egy kicsit a lelki békéddel, feltöltődéseddel foglalkoznod. Olvass, utazz, művészkedj, vagy tedd azt, ami a szívednek kedves. Amint feltöltöd energiakészletedet, sokkal gördülékenyebben fognak menni a dolgaid. Légy türelmes magaddal. Csak nyugi!

Halak

Idén tanulod meg, kik számodra a fontos emberek, s kik azok, akik már nem szolgálják a fejlődésedet. Elkezdesz szelektálni. Továbbá erősödni fog a magabiztosságod, minek köszönhetően önmagad legjobb verziójává válsz. Ha akadályokba ütközöl az úton, akkor se add fel a szellemi, lelki fejlődésed. A kitartáson van idén a hangsúly. Erős vagy és meg tudod csinálni! Csak bízz magadban még a legrosszabb napokon is.

Mi vár áprilisban? Itt megtudhatod.

Hasonló ezotáriával kapcsolatos tartalmakat találsz még oldalunkon.
Fotó by Evan Dennis on Unsplash