Sorry, no posts matched your criteria.
milyen-barat-vagy-a-horoszkopod-szerint

Milyen barát vagy a horoszkópod szerint

Mérleg

A jegyek közül ő a legkedvesebb, legbékésebb. Soha nem lenne képes megbántani senkit. Mélységesen hisz a karmában, így azt adja, amit kapni szeretne. Mindig mindenkinek a kedvébe szeretne járni, s cserébe nem vár el semmit. Általában ő a társaság közepe, mindenkinek a szívébe lopja magát. Képtelen sokáig haragudni. Még ha egy veszekedésben nem ő a hibás, akkor is képes bocsánatot kérni. Az a „legnagyobb baj” vele, hogy a környezete nem értékeli eléggé, így könnyen kihasználható.  

Skorpió

A legérdekesebb jegy. Fontos számára a bizalom és a hűség. Ez a kettő élteti. Amint rájön arra, hogy megbízhat benned, onnantól kezdve mindent megtesz érted. Könnyen átlát az embereken és helyzeteken, mert mindig mindennek a mélyebb oldalát nézi. Annyi a „baj” vele, hogy túlságosan őszinte. Ha ezen felül tudsz kerekedni, akkor egy életre szóló barátság lehet a tiéd.  

Halak

A legérzelmesebb jegy. Ennek köszönhetően mély kapcsolatokat tud kialakítani. Nagyon empatikus. Szó szerint képes átérezni a fájdalmadat. Ha igazán jó barátja vagy, akkor minden esetben maga elé fog helyezni – és ez igaz mindenkire, aki fontos neki. Sosem bíráskodik senki fölött, embertársait úgy fogadja el, ahogy vannak.  

Ikrek

Mély érzésű, okos, és általában a társaság közepe. Pontosan ezek miatt lehet vele olyan jókat beszélgetni. Ezzel egyetemben nagyon jól lehet vele szórakozni is. Mint tudjuk, az ikreknek két arca van, ennek ellenére mindkettőben meg lehet találni a szépet.  

Oroszlán

A legnyugodtabb ember. Nagyon könnyű szeretni. Mindenki a barátja akar lenni, hisz olyan érzést sugároz, amitől a környezete sokkal jobban érzi magát. Ott van veled jóban, rosszban. Kiváló érzéke van ahhoz, hogy megállapítsa, kivel kellene párkapcsolatban lenned. Ha jó, áldását adja rátok, ha nem, őszintén meg fogja mondani, hogy azonnal szakíts az illetővel – és általában igaza van.  

Nyilas

Nem túl szociális típus. Kevés barátja van, azonban értük képes lehozni a csillagokat is. Túlságosan előtérbe helyezi a munkát és a kötelességeit, így nem jut ideje arra, hogy emberi kapcsolatokat építsen ki. Nehezen nyílik meg. Hajlamos eltolni magától az embereket, mert azt hiszi, akkor jobb mindenkinek.  

Kos

Roppant fontos nála a bizalom. Amint megbízik benned, kiváló barátra teszel szert. Keménynek próbál látszani, azonban amint jobban megismered, rájössz, milyen érzékeny valójában. Nehezen tudja kimutatni az érzéseit. Türelmetlen, megy fejjel a falnak, így könnyű vele vitába keveredni.  

Bika

Nem asztala a veszekedés és a hiszti. Nyugodt típus. Jó és hűséges barát. Amint a szívébe zár, tűzön, vízen át kitart melletted. Emellett nagyon makacs és küzd az igazáért, elveiért. Ha azt mondja, valamit véghez visz, az garantáltan úgy is lesz.  

Bak

Ő a leghumorosabb jegy – ez tény. Ezzel szemben borzasztó barát, hisz könnyen belevisz a rosszba, sőt, legtöbbször rossz tanácsokat ad. Másik probléma, hogy amint párkapcsolatba lép valakivel, hajlamos megfeledkezni a barátairól.  

Szűz

Türelmetlen és nehezen bocsát meg társainak. Egyszerűen fogalmazva: örülj, ha egy szűz a barátod, hisz nem akarod, hogy az ellenséged legyen. Nagyon, nagyon nem… Nem mondja ki a barátnőd, pedig ezeket akarja. Érdekel a téma? Ezotériával kapcsolatos tartalmakat találsz még oldalunkon.
Photo by Sam Manns on Unsplash