Sorry, no posts matched your criteria.
legnehezebben_szeretheto_horoszkop

A legnehezebben szerethető horoszkópok – sorrendben

1.Szűz:

Túlságosan analitikus, mindent ízekre szed – embereket, helyzeteket. Természetesen nem gonoszságból, simán csak ilyen a természete. Amíg valakiben nem tud megbízni, tartja a három lépés távolságot. Nehezen tud ellazulni, rengeteg időbe telik, mire meg tud nyílni. Miután megnyílt, remek alapanyag egy párkapcsolatra, azonban addig elég fura.

2,Skorpió:

Sosem tudja, mit akar. Úgy váltogatja a gondolatait, mint más a bugyogóját. Nehéz benne olvasni. Rettenetesen le tudja szívni mások energiáját a döntésképtelenségével. Az igazság az, hogy amíg érzelmileg nem érett a skorpió, addig szinte képtelenség párkapcsolatot kialakítani vele.

3,Nyilas:

Az biztos, hogyha valaki egy nyilassal akad össze, nem fog unatkozni. A baj azonban ott kezdődik, hogy annyira hajtja a vére, hogy képtelenség megállapodnia. Mindig a kalandokat, az izgalmat keresi. Az tud vele párkapcsolatba lépni, aki bírja tartani ezt a tempót.

4,Vízöntő:

Zárkózott ember. Nehezen lehet benne olvasni. Ha valakiben megbízik, akkor viszont leveti a maszkot és belead anyait, apait. Sok idő megnyitni egy vízöntőt.

5,Bak:

Munkamániás, gyakorlatias és pontos. Az a baj, hogy a kapcsolatait is úgy kezeli, akár egy munkahelyi feladatot, ezt pedig aligha nézik jó szemmel az emberek. Nehezen bízik meg másokban, így meg kell tanulnia egy kicsit ellazulni, ha párkapcsolatot szeretne.

6,Ikrek:

Rengeteget tétovázik és nagyon érzékeny. Annak ellenére, hogy fárasztó vele beszélgetni, hatalmas, reményekkel teli szíve van. Ha egy ikrek szeret, akkor aztán nagyon szeret. Ez a zárkózottabb jegyeknek fura lehet.

7,Oroszlán:

Nagyon független, magabiztos. Pontosan ezért a partnere sokszor úgy érezheti, hogy az oroszlánnak nincsen rá szüksége. Remek ember az oroszlán, nem lehet mellette unatkozni.

8,Kos:

A partere állandóan a középpontban van, akiért képes a csillagokat is lehozni.

9,Bika:

Roppant hűséges és az esetek többségében a tartós párkapcsolat híve. A szívét, lelkét odaadja a másiknak. Nem rejt semmit véka alá, mindig nyílt lapokkal játszik, így nem kell találgatni, mikor mire gondol.

10,Mérleg:

Mindig mindenkit boldoggá szeretné tenni, ám legfőképpen a párkapcsolatát akarja az egekbe emelni. Nagyon könnyű őt szeretni, hisz a belőle áradó szeretet ezt váltja ki az emberekből.

11,Halak:

Nagyon mély érzésű, hatalmas szíve van – talán a legnagyobb a csillagjegyek között. A szerelméért tűzbe tenné a kezét és nincs az, amit meg ne tenne érte.

12,Rák:

Imád gondoskodni a másikról, és feltétel nélkül tud szeretni. Hihetetlenül megbocsátó. Bármikor, bármiben lehet rá számítani. Imád meglepetést okozni a másiknak.

Érdekel az ezotéria és a horoszkópok világa? Sok hasonló tartalmat találsz oldalunkon..
Bővebb információkat a horószóppal kapcsolatban itt találsz.