Sorry, no posts matched your criteria.

A srác, aki a férjed lesz

Eltökélitek, hogy megnéztek együtt egy filmet. Legyen mondjuk horror. Ő az, aki a félelmetes részeknél szorítja a kezed, „megvédelmez” a gonosztól. Aki hagyja, hogy hozzábújj, hiszen megijedtél egy jelenettől. Nem csak hogy hagyja, hősiesen, gondolkodás nélkül felajánlja az ölelését, mint egy védőpajzsot.

Neki nem az a lényeg, hogy éppen mit néztek, hanem hogy együtt vagytok, meghitten, kettesben. Tudja, hogy nem a film van a középpontban, hanem ti.

Olyan boldog lesz attól, hogy örömet szerezhet neked, mint egy kisgyerek. Legyen szó akár egy meglepetés buli szervezéséről, vagy csak egy tábla csokiról. Bezsong attól, hogy te boldog vagy. Nem feltétlen fog úgy kinézni az életetek, mint egy hollywoodi film, de kétlem, hogy arra lenne szükséged. Egyszerűen tudja, hogy mondjuk a pizza a kedvenced és a munkahelyről hazafele menet vesz neked egyet. Süt róla, hogy figyel rád, hogy gondoskodik rólad és hogy mindig minden helyzetben neked akar kedveskedni. Te vagy nála az abszolút első.

Lehet nem egy adonisz, egy sok diplomás zseni, de neked ő a legtökéletesebb a világon. Látod a hibáit, ám mégsem érdekelnek. Olyannak szereted, amilyen és fordítva.

Éppen vacsoráztok és nézed, ahogyan a csirkét majszolja. Roppant vonzónak találod, hisz még egy egyszerű étkezés közben is ő neked a legjobb pasi. Bármit csinál, elolvadsz tőle.

Lehet nem a legviccesebb figura a világon, azonban olyan édesen tudja mesélni a poénokat, hogy leesel a székről, annyira nevetsz.

Lehet nem keres milliókat a munkahelyén, de neked ez nem számít. Az a fontos, hogy dolgozik és törekszik arra, hogy egyre jobb legyen.

Lehet nem tökéletes, de te annak látod. Pont az apró tökéletlenségei teszik tökéletessé.

Amikor elveszíted a fejed, ő higgadt marad és egy szempillantás alatt képes lenyugtatni téged. Úgy érzed ilyenkor, hogy igazi férfi van az oldaladon. Fordítva is igaz. Ha vele történik valami, pontosan tudod, hogyan nyugtasd meg. Olyanok vagytok egymásnak, mint a saját személyi pszichológusai. Érzitek a másik minden rezdülését.

Bármit csinálsz vele, az tuti izgalmas. Egy sima kisbolti bevásárlást igazi élménnyé képes tenni. Egy szürkület utáni séta a társaságában roppant romantikus. Imádsz vele videójátékokat játszani. Nem feltétlen azért, mert ezek oly csábos dolgok. Azért, mert együtt tevékenykedtek.

Bárhol legyetek, az az érzésed, hogy otthon vagy, hisz tudod, hogy bármi történjen, ő ott van neked és gondoskodik rólad. Vigyáz rád. Félt téged. Ha mondjuk beteg leszel, készít neked egy finom levest, az ágyadba viszi a margarinos pirítóst és úgy tutujgat, mint egy kisbabát. Ismét megjegyzem, fordítva is igaz. Ha vele történik valami, gondolkodás nélkül ugrasz és úgy jársz a kedvében, ahogy tudsz.

Igen, előfordul, hogy összekaptok valamin, ám egy pillanatra sem fordul meg egyikőtök fejében sem, hogy szakítsatok. Tisztában vagytok vele, hogy a veszekedés egy kapcsolat velejárója.

A srác, aki a férjed lesz a legjobb barátod és „csapattársad”. Jó vele lenni komoly és laza szituációkban egyaránt. Ha minden jól megy, akkor ez egy életen át így marad.

Hasonló témákat találsz itt.
Photo by Nathan Dumlao on Unsplash