Sorry, no posts matched your criteria.
Hogyan csábítottam el tegnap éjjel a nagy Őt

Hogyan csábítottam el tegnap éjjel a nagy Őt?

Drága Elena! Tegnap éjjel fél 2-re ért ide Ő. Még sohasem találkoztam ilyen határozott, magabiztos és férfias férfivel. Minden szavamra figyel. Sosem beszél feleslegesen. Minden mondatának jelentősége van. A „nasty girl” ment a rádióban és elkezdtem neki táncolni a nappali közepén. Egy piros egyberészes miniruha volt rajtam és vörös magassarkú cipő. Lágyan, mégis szenvedéllyel tekertem a testemet minden irányba, mint egy kígyó, ami végzetesen csábító. Csak feküdt a kanapén és némán bámult a sötét szoba halvány gyertyafényében. A szemében ott volt minden, amit egy nő kívánhat egy férfitől, akit meg akar hódítani.

Egyszercsak felállt, hozzám lépett és a testemet végigsimítva táncolni kezedett velem.

Majd megfogta a kezemet és a kanapéhoz húzott. Én leültem, ő pedig az ölemben feküdt. Rengetegszer megcsókolt. Bár már hónapok óta tart közöttünk ez, mégis most először volt közeli a kapcsolat közöttünk. Egy alkalmas pillanatban azt mondtam neki, hogy vegyen feleségül. Azt mondta, nem lehet, mert neki már van felesége. Persze, ezt tudtam, de biztos voltam benne, hogy közöttük már mindennek vége, máskülönben mit keresne nálam. Talán már nem is beszélnek egymással. Megkérdeztem, hogy ha nem lenne felesége, engem vett volna-e el. A szemembe nézett és magabiztosan közölte, hogy: “Valószínűleg igen.” Nekem nem kellett ettől több a boldogsághoz. Ő most már az enyém. Tudom. Egész éjjel szeretkeztünk. Aztán összeölelkezve aludtunk, mint akik már évek óta így csinálják. Elena, igazad volt. Belém fog szeretni!

Én leszek a végzete. Feleségül megyek hozzá.

Kedves Elena! Tündér vagy, hogy azt írtad, reméled, már velem van Ő. Hát igen. Két hete megint nem hallottam felőle. De tegnap… Levezetett 400 km-t, majd este résztvett egy fogadáson, s hajnal fél 3 volt, mire ideért, DE JÖTT. Megállás nélkül szeretkeztünk reggel 6-ig. Megőrültünk egymásért. Azt mondta, hogy neki fél óra múlva indulnia kell. Nos, nem tudott itthagyni engem. Összebújva aludtunk, megint csak egymásba tekeredve. Délelőtt 11-kor sikerült elindulnia. Az éjjel mindenhol szeretkeztünk a lakásban.Még pornót is néztünk közösen a napiszex oldalon.
Ahogy telt az idő, nemhogy fáradt volna, hanem egyre inkább kívánt engem, bár azon már nemigen volt mit fokozni. Egyszer csak közöltem vele, hogy szerelmes vagyok belé.
Rámnézett és azt kérdezte: “Ez biztos?” Erre én: “Igen, sajnálom.” Ő: “Miért sajnálod?” Én: ” Mert lehet, hogy nem tudod viszonozni.” Ő: “Miért mondod ezt? Én viszonzom.” Én: “Te szeretsz engem?” Ő: “Igen, különben nem lennék veled.” Én: “De szerelmes vagy belém?” Ő: “Miért, mi a különbség a kettő között? Én ezt nem szoktam skatulyázni.” Én: “Hát mit érzel?” Ő: (nagyon szenvedélyes hangon): “Azt, hogy kellesz nekem!”